La importància de fer coses

17 maig
2019

La importància de fer coses

El cervell és un òrgan que cal exercitar, de la mateixa manera que anem al gimnàs quan volem estar forts, o que cuidem el que mengem per tal de ser més saludables. Que passin els anys no pot ser una excusa perquè el cervell s’oxidi, cal estimular-lo dia rere dia i, si més no, això és el que intentem des d’alguns tallers, adreçats a Gent Gran, a la Gresca.

Per un mateix, a vegades ens costa agafar un llibre i llegir o fer algun quadern d’exercicis. Sembla que el fet d’estar inscrit a una classe o taller t’obliga una miqueta més a fer-ho, a treure motivació quan sembla que està amagada.

A més a més, el fet de canviar de lloc, de casa teva a un altre centre, de rodejar-te de gent amb diferents inquietuds, fa que desconnectem de la nostra rutina i focalitzem la nostra ment en altres temes d’allò més interessants.

És molt important fer coses, des de la Gresca en sabem fer moltes i us convidem a compartir-les amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *