Llegir en veu alta

29 juny
2018

Llegir en veu alta

En ocasions, llegir en veu alta suposa una dificultat per la persona que llegeix. Quan estem en un taller de gent gran per aprendre a llegir i escriure, un pas molt important és el de sentir-se còmode al grup i no tenir vergonya. No llegir bé o no escriure bé no és un problema, sinó que és un fet que ens ha de donar embranzida per millorar.

A una classe de lectura de gent gran hi ha nivells molt diferents, però hi ha una cosa transversal molt important, la motivació. Al final, cadascú s’ha de proposar com a fita que el 20 de juny hagi millorat alguna cosa des del 15 de setembre. És igual llegir millor o pitjor que el company que tenim al costat, el que és important és adonar-nos que, al llarg del curs, la nostra habilitat a l’hora d’escriure i llegir ha canviat en positiu, i ens hem de comparar amb nosaltres mateixos a l’inici del curs. No farem cap barem, cap examen, tot el contrari, sempre intentarem que la comoditat i la motivació sigui el que regni a les nostres classes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *