Monthly Archives: gener 2017

L’ús del mòbil entre la Gent Gran

L’ús del mòbil entre la Gent Gran

Fundació Esplai, Fundació Vodafone i La Gresca promouen l’ús del mòbil entre la Gent Gran.

El projecte es desenvolupa en el marc de Red Conecta, una xarxa estatal d’organitzacions socials que treballen per la inclusió social mitjançant la capacitació i l’apoderament digital de la ciutadania, de la qual  La Gresca pertany hi participa des de l’any 2008.

Els principals objectius que persegueixen les organitzacions impulsores d’aquesta iniciativa, Fundació Esplai, Fundació Vodafone i La Gresca, són mostrar les possibilitats que els actuals telèfons intel·ligents ofereixen en relació als serveis d’Internet i millorar la qualitat de vida de les persones grans: potenciant la seva autonomia, diversificant el seu oci i augmentant les capacitats comunicatives mitjançant l’ús de dispositius mòbils digitals.

En què consisteixen les formacions?

La Gresca realitzarà tallers formatius de 4 hores de durada, amb grups reduïts de 15 participants. Es realitzaran dues sessions de dues hores. Aquesta activitat es portarà a terme amb 20 entitats més de 10 comunitats autònomes d’arreu de l’Estat.

El primer taller començarà el dia 6 de febrer de 10h a 12h al Centre cívic del barri Pont Vell-Tiana i Quatre Cantons de Ripollet. El taller està basat en la metodologia  “bring your own device “porta el teu dispositiu mòbil”, i on cada participant aprèn amb les eines que utilitza diàriament.

Per participar-hi cal realitzar una inscripció prèvia tot i ser un taller gratuït.

Inscripcions: 93 691 33 75 (Dilluns a Divendres de 10h a 14h).

Recursos utilitzats a les formacions:

  • Tutorials en vídeo per a mòbils Android i IOS accessibles des de la web

http://www.fundacionvodafoneconlosmayores.com/curso-movil

  • “Guia per la formació en competències digitals de persones grans”. Fundació Esplai.

Per poder conèixer l’experiència de persones que ja han fet la formació, podeu visitar aquest enllaç https://goo.gl/uBBP9h

Fundació Esplai www.fundacionesplai.org

Fundació Vodafone www.fundacionvodafone.es/

La Gresca www.lagresca.org

tira logos FV+FE+RC+gresca